Nadinn's blogg - Nadinn's blogg -

Skor!

Just nu, sitter på stan och har handlat lite goa skor tills ikväll. Glad tjej!! Nyåret firas på fest med underbara personer, känner på mig att slutet på 2012 och början på 2013 kommer bli kanon! Shoppade även lite saker igår i Linköping, lägger upp det när jag kommer hem!


6 månader!

Idag har jag 6 månader med min finaste, så nu ska vi in till Linköping och mysa med shopping och middag!
 

Shoppingen från Linköping 3

Här kommer shoppingen från när jag va i Linköping med Robbin!

Shoppingen från Linköping 2

Här kommer en jätte dålig bild på vad jag köpte sist jag va i Linköping med älsklingen, flera veckor sen. Menmen bättre sent än aldrig!

Shoppingen från igår!


Shoppingen från Linköping

Här har ni shoppingbilderna från när jag va i Linköping med älsklingen i Torsdags, shoppingbilder från igår, från när jag va med älsklingen i Linköping för nån vecka sen och från när jag va i Linköping med Robbin kommer också upp på bloggen snart! Bilderna är inte så bra men ni kommer få se kläderna på mig så småning om.

Spel kväll

Detta och lite till fick jag och älsklingen hem från Linköping igår, var sina hörlurar och en speldosa till mig. Tack älskling. Älskar rosa!! Sen köpte jag massa saker till mig också som jag lägger upp imorgon. Shoppade även idag så det får också komma upp på bloggen imorgon också. Nu blir det film mys med bästa!

Mina julklappar!

Min fina Macbook Air som jag fick av min pappa:
Två datafodral av pappa:
Fotografering, av pappa:
Digital fotoram, av min pojkvän:
Parfym, av min pojkvän:
Ginapresentkort, från mammas kille. 500 från mamma och 500 från mormor och morfar:
Armband, av mamma:
Underställ, av mamma:
Nattlinne, av mamma:
Sockar, av mamma:
Morgonrock, av mamma:
Volvo 240 meck-bok, av mormor och morfar:
Mysiga sockor, av mormor och morfar:
Mascara, av mormor och morfar:
Tröja, av mormor och morfar:
Parfym, av pappas tjej:
Presentkort på någon valfri behandling, från pappas tjej:
Presentkort på kicks, från pappas tjej:
Lipgloss, från min lillasyster:
Överfallslarm, av min lillebror:
Spel, av min lillebror:
 

Linköping

Mot Linköping för att shoppa på mellandagsrean med min älskling! Slängde upp den enda bilden jag har på nya datorn.

Säng mys!

Ligger i sängen med nya datorn och kollar på Astrids jul på SVT play. Helt underbart mysigt, man får så mycket återblickar från när man var liten så därför slänger jag upp några bilder på mig när jag va liten!



Favoriten just nu ♫


Film

Sitter och myser med mamma, film och pussel. Kan inte bli bättre. Lägger upp bilderna på mina julklappar imorgon då jag har fått alla. Ska även åka och shoppa med min älskling då!


Sune

 Kom precis hem från premiären av Sune i Grekland all inclusive. Va där tillsammans med pappa och min lillasyster. Den va faktiskt grymt bra! /div>

Bio

Påväg in till stan för att fira jul med släkten på pappas sida. Ska öppna julklappar, äta donken med pappa och lillasyster och sen ska vi på bio, nya Sunes filmen. När jag kommer hem lägger jag upp bilder på allt jag fått!


Julmorgons mys på julafton! ✳


Blogresponse!

Etta på dagslistan denna vecka!

Navelpiercing!

Fick önskan om att jag skulle lägga upp bild på min mage när jag hade navelpiercing, vilket jag inte har nu.. Så här har ni!

Julklapp!

Hittade två saker till som jag borde önskat mig.. Är galen i dom här skärpen alltså, får bli att beställa när dom finns i lager!

Julmys!

 

Julklapp!

Kom på en till sak jag önskar mig idag, sovmask!! Har så himla svårt att sova när det är ljust så det skulle jag verkligen behöva. Synd bara att jag inte kommit på det tidigare!

Med min älskling!

Ligger i sängen med min bästa, vi kom precis hem efter att ha åkt lite i Mantorp,Mjöby, Skänninge och Motala. Så nu ligger vi och myser till en film. Älskar dig Pontus!


VAD ÄR SEXIGAST?

Vad är sexigast på tjejer? Brunt eller blont?
 
 
 

Sjukt bra låt ♫

 

Julklapp!

Kom på idag vad jag önskar mig, har inte önskat mig någonting i år och så inser jag två dagar före julafton vad jag vill ha. Bra Nadinn! Dom luktar helt underbart, ett bra tips till er alla som vill lukta lite extra gott!

Dricka lite!

Nu sitter jag i bilen med Pontus, Emil och Niclas. Har precis börjat dricka. Vi ska snart vidare till Göransson. Hoppas på en toppen kväll. Jag och Pontus hade iaf en jätte bra dag på stan idag. Lägger upp vad jag köpte imorgon!


Fika med finaste!


Just nu-julavslutning

Sitter på skolans julavslutning som i vanliga fall brukar inehålla små gulliga tjejer som sjunger så just att det skär i öronen men inte denna gång, nejnej. Här kör vi på att rockband!


Aktivitetsdag!

Har haft en bra dag med klassen idag. Trodde att det skulle vara jätte tråkigt med aktivitetsdag och utklädningsdag men det va faktiskt roligt. Har en sån underbar klass! Nu ligger jag i sängen med bästa och ska snart sova eftersom jag ska upp tidigt till julavslutning med skolan inne i stan. Efter det ska jag och Pontus gå på stan och fika. Måste handla julklappar till mamma och pappa så det ska bli mysigt! Godnatt!


Älsklingen sover här!

Ligger i sängen med min underbara älskling och ska sova. Finns inget mysigare än att ligga vid hans sida. Imorgon har jag utklädningsdag i skolan och en massa tävlingar, inget jag direkt ser fram emot haha. Men det blir säkert roligt. Ikväll har vi myst och tittar på morden i sandhamn och firat med lite chips, choklad och julmust. Eftersom jag inte har nått kvar att göra i skolan. Tidigare idag efter provet fikade jag med pappsen också, riktigt myys. Godnatt!


Godmorgon!

Vaknade nyss så nu ligger jag i sängen och myser med en gosig katt, oboy och macka. Samtidigt som jag pluggar in glosor till engelska provet jag har idag kl 12.50, tror nog inte att jag kommer klara det. Hatar engelska!


Myspys!

Ligger i sängen och blir kliad och masserad av min älskling samtidigt som vi tittar på scrubs och jag pluggar engelska. Mega mysigt!


Julklapps shopping!

Kom precis hem från stan där jag handlade lite julklappar till min pojkvän med Janina och så shoppade jag lite till mig själv, bilder lägger jag upp imorgon. Förövrigt fick jag A på ena delen av matteprovet och D på andra. Överlycklig! Nu ska jag plugga till engelska provet jag har imorgon och sen har jag inga fler rester från första terminen i ettan.

Godnatt!

Nu har jag precis pluggat klart till matteprovet som jag måste åka in till skolan och göra så att jag slipper det nästa termin. Ska strax ringa min älskling och prata lite med honom,vilken tur jag har som har honom. Imorgon efter provet ska jag på möte, skolmöte.. Så imorgon vet jag hur det blir med skolan, om jag får gå det dom lovade mig eller om jag ska hoppa av. Godnatt!★


Morden i Sandhamn!


Mys fika!

Sitter och tar vara på tiden innan jag ska plugga, suck..


Älskar låten ♫

 

Godmorgon

Att få en tid till skolsköterskan kl åtta på morgonen när man varit ledig i två veckor och har tre veckors ledighet kvar var inte roligt. Men jag satt hos honom och pratade om massa trevligheter i över en och en halv timma och fick reda på att jag är 169cm lång och väger 48kg vilket jag skulle vara nöjd med men, jag blir inte längre.. Haha! Nu kom jag typ nyss hem och har precis lagat den perfekta frukosten!

Kom precis hem!

Hade det jätte mysigt med Patricia. Vi åt kvällsmat och fikade. Skönt att träffa sin bästavän och bara prata en massa! Nu ska jag ta en kvälls fika med mamma samtidigt som jag kollar på ink master. Sen ska jag sova grymt skönt!

Mot stan♥

Åker in till stan och hämtar upp Patricia för att ta en mysig fika!


Vill ha †


I love it ♫

 

•••