Nadinn's blogg - Nadinn's blogg -

Finaste

Mysdag med mitt hjärta!


Paket

Det hämliga paketet som jag hämtade ut för drygt två veckor sen inehöll grejer till lilla Vilja wiii!


Lunch med pappa

Har varit i skolan idag och vid tolv åt jag och pappa på stan, super mys. Han köpte även två väldigt fina saker till mig som jag bara älskar. Tar kort snart för nu ska jag och mamma fika. Älskar vädret!


Vacker dag!

Inatt sov jag och Pontus ensamma hemma så imorse gick jag ut på promenad med Vilja, sen så överraskade jag Pontus med frukost på sängen(bilder kommer sen). Vid 11 åkte vi in till Viljas dagmatte igen så att hon fick leka lite med Moltas eftersom det är dags att börja lämna henne imorgon då skolan sätter fart igen... Vi stannade där i drygt en och en halv timma. När vi kom hem pressade jag på mig två underställ, ett par jeans, fyra tröjor, en jacka, en mössa och två par vantar för då bar det av mot Omberg med Johan, Malin, Andreas, älsklingen och Vilja såklart. Dom åkte pulka och så grillade vi korv i solen. Riktigt mysigt väder. När vi kom hem kollade vi på film och sen kom mamma, Roger(mammas kille) och hans barn förbi för att hälsa på Vilja. Nu sitter jag och mamma och äter och snart får jag tårta med energidricka till. Kan det bli bättre? Igår träffade jag och älsklingen Gustav och så skjutsade vi Linus och Sune till krogen. Annars myste vi bara framför film i sängen!


Myspys

Igår åkte jag först in med Vilja till stan så att hon fick träffa sin dagmatte. Sen bar det av hemåt för att äta och efter det hängde jag med Pontus hem så att hans familj fick träffa Vilja och vi åt även där. När vi hade vart där ett tag så åkte vi till Christian och Matilda för att kolla på Jackass och Hancock. Efter det åkte vi och hälsa på Niclas, Moa och Emil en liten stund för att sedan hämta upp Tobbe och skjutsa han till Harrys och sen hem. Man får mycket gjort när man går upp tidigt och lägger sig sent haha! Bilden nedanför är tagen imorse kl åtta då jag och Vilja va ute och gick, så mysigt och vackert!


Finaste vännerna

Igår så kom Cecce förbi för att hälsa på mig och Vilja. Så vi satt och prata massa och när hon blev hämtad kom Nellie hit som jag inte träffat sen jag slutade nian så det va helt underbart! Vi kollade gamla bilder och pratade om gamla minnen. Sen hängde jag med henne hem och visade upp Vilja för hennes föräldrar och sen bar det av hemåt där min älskling väntade. Vi myste till filmen 2012 och The impossible med popcorn, ostbågar, chips, choklad, energidricka och öl. Massa flöt!!


Gårdagens mys

Igår va jag och Vilja hemma hos Janina och Bella. Så nu har Vilja en ny kompis. Underbart att se dom busa och mysa! Vi kollade även på film och åt massa gott.


Mitt hjärta ♥


Min alla hjärtans dag!

Tack världens finaste och bästa pojkvän. Älskar dig!


Han är min.

Min stora kärlek. Min absolut finaste kille. Min underbaraste. Mitt allt.

Hämtat hemligt paket hoho


Happiness


Dålig uppdatering.

Pga att mitt minneskort till kameran är borta. Köper nytt i veckan så det kommer bli bättre!

Vackert!


Myskväll med mamma!


Känner igen mig..