Nadinn's blogg - Nadinn's blogg -

You never asked!

bild från i sommras,saknar det..
idag har jag inte gjort mer än att sitta ute i solen och titta på andra avenyn,det behövde jag verkligen,en hel dag utan några måsten..edvin skulle egentligen vart här nu men så blev det inte,tyvärr!jag städade nyss,damma,vek kläder och hela köret,så nu ska jag lägga mig i sängen och nörda andra avenyn igen!

Home sweet home

kom hem för drygt två timmar sen,det vart skola idag även fast jag inte borde man ah jag känner mig tvungen,annars hamnar man så mycket efter och det orkar jag inte med,just nu ligger jag i sängen och kollar på Simpsons,edvin kommer lite senare sen och tills dess ska jag försöka sova,för jag mår inte alls bra och så är jag grymt trött..tror inte att jag bloggar mer idag,men man vet ju aldrig!

I feel sick

nu lägger jag mig i sängen med denna godsak och bara tar det lugnt!mår inte alls bra så jag ska bara vila,får se om det blir skola för mig imorgon,skulle nog inte tro det,men man vet ju aldrig,panodil finns ju,godnatt!

Ullared fynd!

halsduk

bikini

tröja

everlast byxor

"vax" kräm

parfymer

LdB kropps shower - LdB deo - LORÉAL hår impaktning - body butter

I'm so lazy

bild från i sommras,med goda vänner och fint väder i vadstena!
jag har funderat och kommit på en sak,jag är så otroligt slö..t.e.x förra gången jag va i Ullared,då skulle jag ju lägga upp bilderna,det sa jag ju och allt,men gjorde jag det?-NEJ det gjorde jag inte,för jag inte orkade,haha men denna gång ska det bli av,så fort jag orkar lyfta på mig så ska jag ta kort på det jag handlade och lägga ut det så ni får se(det va inte så mycket)men ändå!

I will always love you

bild från flygplanet påväg hem från turkiet
idag har jag inte alls gjort mycket,skolan började ju idag igen,thats sucks..men men sånt man får leva med i några år till!efter skolan åkte jag och handlade lite smått och gått till t.e.x ansiktet,som är bra till hyn då alltså.sen åkte jag hem för jag har grymt ont i halsen..ska bara ta det lugnt idag för jag har varken läxor eller prov,man får njuta så länge som det varar!mumms!

weheartit

 

har suttit och väntat på edvin hela kvällen,men han kom aldig även fast han skulle,sånu blir det att lägga sig för jag är dö trött!

sova!

kom nyss hem från sofia,nu ska jag sova för jag är trött och imorgon kommer min älskling,så himla skönt!btw jag kommer vara tjock efter påsk

chillar med emelie

vi hade det mysigt igår,satt på stranden och käka godis med fanta exotic,nu ligger vi och latar oss,snart blir det pankakor och sen picknick!

dags att sova

igår va man i ullared med sara,patricia och hanna.inte helt fel!bilder på inköpen kommer.idag va jag först med sofia,sen med lisa och sen drog jag och grillade med massa i typ 10 min och sen drog jag hem.imorgon blir det att träffa saknade emelie!det blir underbart!

chillar galet hemma hos sofia


kom nyss hem

har haft en underbar dag med mormor,morfar och edvin,nu ska jag sova för imorgon bitti bär det av till kumla

solat ett bra tag nu

legat ute och solat plus att jag har tränat,så nu blir det att dra till vetrinären med min katt..hoppas det går bra!

drar mig mot mossen

ska träffa alma så ska vi kolla på saras och patricias match!hörs senare

tre underbara dagar!

i torsdags va jag med patricia,vi möttes i stan,sen drog vi hem till henne och pratade och sen in till stan igen.och igår va jag med dom bästa brudarna!sara,moa,alma och patricia,vi va i stan sen drog vi hem till patricia och sen till borenshult och åt glass,på kvällen sov edvin hos mig och vi hade det grymt mysigt och i morse tog vi en lång och mysig promenad och en cykeltur ,jag somnade mot edvins rygg,jag älskar honom så oerhört mycket..!
jag och alma :
jag och patricia :
jag och mitt allt,edvin paulsson,du är bäst och jag älskar dig mest :

vill ha över allt annat just nu!

jag dör,dom är så himla vackra,fina och gulliga,jag måste ha!

drar till edvin

ninni är här nu men ska till edvin så hinner inte blogga,puss!

duscha,plugga,sova

måste göra det just nu..hatar att plugga men jag måste så kan inte blogga mer nu!

sofia drog nyss

vi slappa bara idag,eller först va vi på stan,sen drog vi hem till mig och tog det lugnt.nu ska jag träna och sen sova!

trött som bara den!

vill bara sova,skulle ha sovmorgon men mamma ringde och väkte mig vid tio så det sket sig,så det blir ännu en jobbig skolvecka..orkar ju knappt gå i skolan för jag är så trött!men men,får sova nästa helg helt enkelt..

mitt hjärta åkte nyss..

vi hade det mysigt med en animerad och jätte bra film,men nu har han åkt och jag saknar honom redan grymt mycket..nu ska jag titta på veckans brott med mamma,sen plugga lite och sisst sova gott som f*n!

mitt hjärta åkte nyss..

vi hade det mysigt med en animerad och jätte bra film,men nu har han åkt och jag saknar honom redan grymt mycket..nu ska jag titta på veckans brott med mamma,sen plugga lite och sisst sova gott som f*n!

färdig med läxor!

nu är jnag färdig med mina läxor och nyduschad!idag efter skolan drog jag hem till ninni och va med henne några timmar,sen drog jag hem till edvin och va ett tag där och sen hem till mamma,vi mysade,pluggade osv..

dålig uppdatering

är trött,sofia åkte precis hem,hon va här en stund och hjälpte mig med läxor och mublera om mi mitt ´rum,nu ska jag chilla framför tv:n!

kom hem för en timma sen!

kom typ hem nyss,sitter och äter tuggumi ciggaretter och chocklad ciggaretter.