Nadinn's blogg - Nadinn's blogg -

Färg glada lilla jag

Ja,nu har skolan börjat,vet inte riktigt vad jag tycker om det,både bra och dåligt,just nu är jag med Sara,ska väl snart hoppa in i duschen och sen blir det väl mys framför tv:n med henne,imorgon är det skolfotografering och det gillas inte..!

Ska nog sova


Tvättat bilen

Kom nyss in efter att ha tvättat bilen med pappa,igår hade jag och några tjejer mys kväll på min altan och sen åkte en del av oss hem till Lisa och sov på hennes vind,det va grymt mysigt!Snart kommer Lisa hit,får väl se vad vi hittar på.

Sötnosen


Inte mycket att skriva om

Har inte så mycket att skriva om,är bara så oerhört glad över att jag klarade provet och att jag nu har moppekörkort!Idag vet jag inte vad jag ska göra,sånt som märks!

DÅ HAR MAN KÖRKORT

Bilder från grekland

Trött som aldrig förr

Igår kväll åkte jag och tittade på bio med Alma och hennes mamma,det va mysigt,bad teatcher tror jag att den hette.
Den va rätt så bra,inatt sov edvin här men han ska snart hem och då ska jag plugga..

Hata tandläkaren!

Kom nyss hem från tandläkaren,dom spände tandställningen så nu lär det ju bli ett helvete under en period..
Inatt har jag bara sovit två timmar,somnade kl 6,för jag pratade i telefon hela natten.Idag fyller ju även mamma år,grattis älskling!Nu ska jag plugga lite och sen försöka äta frukost med mamma men det lär inte gå så bra eftersom tandläkaren har fuckat upp min käft totalt så jag kan ju inte ens bita ihop för det är några blåa grejer ivägen..!

Mot Alma

Har precis fixat mig så ska åka till Alma,vet inte vad vi ska göra,sånt som märks!Ska iaf sova hemma för jag har tandläkartid imorgon bitti och så fyller mamma år.Har inte köpt något till henne än,får väl ta och göra det,hehe...men bloggar nog imorgon!

Hemma hos mamma igen!

Har ju vart hos pappa i några dagar nu och kom nyss hem till mamma igen.Edvin kom till mig igår så vi har haft det grymt mysigt!Saknar honom redan,på tal om ingenting så vaknade jag klockan sju imorse av att jag hade världens ondaste mensvärk,fy det finns nästan inget värre,men men,bara att bomba med ipren och panodil,nu ska jag göra två tester på datorn och sen ska jag och mamma mysa till det med lite spel och gott att äta!

Europe och takida konsert!

Va på europe och takida konsert med pappa,det va en av mina födelsedags presenter,fick den av min låssas mamma,det va helt underbart där kan jag lova!bilder kommer upp senare.Nu kom jag nyss hem och ligger i sängen med datorn och tv:n på,börjar bli trött men måste vänta på att sölisen ska ringa mig så pratar vi ett tag,sen ska jag sova.Eller ska väl plugga lite också kanske,gud jag kommer aldrig få sova..

Ut i solen!

Nu ska jag gå ut och lägga mig och sola,för tredje gången den här sommaren..Vädret har verkligen inte varit bra men nu är det högsommar värme,äntligen!Sofia kommer hit vilken sekund som hellst så hon solar väl med mig och sen fram mot kvällen drar vi till Skänninge,det blir underbart!

Fotograferade med mamma!

Myste till det med mamma och tog lite foton,nu ligger jag i sängen och äter popcorn,ska kolla på film och sen sova.Älskar dig mamma!

Mys på altanen!

Sitter på altanen och myser,kom nyss hem från Expert,mina objektiv och mitt nya stativ hade inte kommit än,det ena objektivet och stativet skulle komma i slutet av veckan och det andra objektivet tar ännu längre tid..
Men nu sitter jag somsagt på altanen och myser med datorn,nyss va det strålande väder med sol och hög värme men nu regnar det.

Lev livet medan livet är vid liv!

Nu ska jag och mamma åka in till Expert igen för att kolla om dom har fått mina objektiv,för igår hade dom inte det,sen ska vi till stranden och sola och bada eller så åker vi ut och fotar.
Vet inte riktigt när jag ska träffa Sara,det är sånt som märks!

Skänninge och myskväll!

Jag och mamma åkte i till Skänninge och myste lite,efter det tog jag lite kort på min fina katt och sen kom Sofia,vi myste till det med en jätte bra film vid namn "Smekmånaden",det är en romantisk film med Ashton Kutcher och Brittany Murphy i huvudrollerna,jag rekomenderar den starkt!
Nu ska jag kolla på Simpsons och sedan sova,för imorgon/idag blir det att träffa Sara,vi ska nog sola och bada om vädret tillåter det,annars blir det nog film mys eller något liknande!

Solnedgång vid Vättern !


Nu är jag tillbaka efter en tids uppehåll,saknar ju att blogga såklart!
Anledningen till att jag slutade blogga va för jag hade så otroligt mycket att göra,mycket i skolan förut och nu på sommarlovet har jag ju pluggat till moppe kortet så jag har lagt den mesta energin på det och att va med min familj,min pojkvän och mina vänner.

Men nu är jag ju somsagt tillbaka,det va faktiskt ni,mina underbara läsare som fick mig att längta tillbaka!

Nog om det,idag ska jag åka in till stan och kolla om mitt nya objektiv har kommit hem och så ska jag nog köpa ett till objektiv och ett nytt stativ och kanske lite fler småsaker till min Nikon D3100.Sen ska jag nog lägga mig och sola,antingen i trädgården eller vid stranden,jag och mamma har inte bestämmt oss.Nu ska jag gå ut till mamma i köket för hon har gjort pannkakor till mig!Kärlek till min mamma!