Nadinn's blogg - Nadinn's blogg -

Nyår

Vaknade kl två, hoppade in i duschen, så nu ska jag fixa mig för kl fem ska jag på middag hemma hos Tobias där Kim, Johan, Patricia , Emma och flera kommer vara! Sen blir det fest för fullt!

Saknar Spanien

Har bara myst med film hela dagen, varit sjukt skönt, gör ju alltid så himla mycket så skönt att ta det lugnt!

Film mys

Träffade Ninni efter gymmet idag, vi gjorde inte alls mycket, nu är jag med Tequila och hon sover även här! Bild på mig och Ninni.

Gymmet

Drar mig mot gymmet tillsammans med Jonathan! Sen blir det att träffa Minna eller Patricia, får se vilket, beror lite på. Ännu en bild från festen!

Donken

Kines och Dildo gillar donken!

 


Fest bilder från igår


nadinnbernstrom @ instagram

Va fest igår så festbilder kommer när jag är hemma!

 


Hämta Linnea

Åker in till Vadstena för att hämta Linnea, så ska vi ta en mysig fika på stan!

nadinnbernstrom @ instagram

Ska fixa mig lite nu och dra in till stan för att träffa Kim och Jens på Donken, sen skulle jag, Patricia och Emma hitta på något, får väl se vad. Skulle egentligen tagit en fika med Toni idag och sedan träffa Rasmus men det blev inte så, får väl träffa dom imorgon, men nu ska jag ta på mig och sminka mig!

Min julafton

Först kom Rickard och Daniel till mig och kollade på Kalle Anka, sen åkte jag till Patricia och myste och sen drog vi ut med Pierre och Ludde!

Nu ska jag åka till Dongel, Dildo, Kim, Emma, Patricia med flera och umgås med dom, Dildo fyller idag så ett stort grattis till honom. Bloggar nog senare!

Trött- Bloggar senare


Myser

Jul myser hemma hos Patricia, ska strax till mormor

Tv:n paja

Låg och kolla på Kalle Anka med Rickard och Daniel och så lägger tv:n av, haha kul.. Snart drar jag till Mormor och Morfar för att få julklappar, sen ska jag träffa Anton!

God jul alla fina bloggläsare♥


Seg?svar ja!

Kom nyss hem till Patricia, sover här inatt! Blev hoppad generator rem och nästan bakaxel ras på 745an och diket för 740n! Men det gick och få upp den till slut, haha! Nu ska vi mysa ner oss för att sova!

 


SLÖ

Orkar inte berätta om gårdagen, den va iaf bäst tsm med Patricia Martin Rasmus Adam Tobias och många fler! Ska till Patricia nu, puss!

Hem kommen,shit!

Kom precis hem, bloggar om dagen/kvällen/natten när jag vaknar för nu ska jag sova som bara den!

 


Ny vaken tjej!

Vaknade typ nyss, igår efter skolan åkte jag, Jimmy, Robin och Patricia in till Linköping för att kolla julklappar och högtalalare till hans bil, när vi va hemma kom Johan och Kim så färgade och klippte vi hans hår! Sen kom Martin, Tobias och Adam och hämtade oss så drog vi ut till Godegård, 6 stycken bilar, Pierre körde i diket en gång och Ludde körde i fyra gånger, haha han hade bara sommardäck. Jaja va hemma kl 1 så idag tog jag sovmorgon. Ska till skolan och hämta mina betyg nu, sen blir det att dra in till Linköping!

Dödare än dödast

 

 


Mysig dag!

Idag efter skolan satt jag och Sandra kvar i skolan och snackade om allt och ingenting, sen åkte jag och hämtade upp Patricia så åkte vi och åt donken och pratade. Efter det skjutsade jag hem henne och hämtade upp Sandra så hängde hon med mig hem så kollade vi ****** ****** på ********, hehe! Mer får ni inte veta. Godnatt!  - Kanske inte borde köpa fler parfymer nu..

Sängen hjärta Nadinn

Har legat i sängen sen jag kom hem, alltså i tre timmar. Blev en hyfsat bra dag, Jesper spelade jätte bra, det tycker dock inte han, men jag tycker verkligen det. Just nu kollar jag på Beck, gud vad lättskrämd jag är.. Funderar på att sova snart asså, är jätte trött!

Kärna hallen

Då sitter man i kärna hallen, fick skjuts hit av Rasmus. Jätte gulligt, så nu ska jag kolla på Jesper när han spelar innebandy och sen får vi se vad vi hittar på! Finns inte mycket annat att göra än att kolla på innebandy.

 


Hemma

Kom nyss hem, haft en jätte bra kväll. Blev att åka bil i godegård med Jimmy, Martin och massa från Skänninge först, sen drog vi till donken där även Rasmus, Patrik, Anton, Jesper och Daniel kom, sen drog jag iväg med Patrik och Rasmus, riktigt roligt. Nu ska jag sova för imorgon blir det upp tidigt! Tog inga bilder så det får bli en dåligt tagen bild med iphone 4 från Spanien.

Drar mig utåt

Drar mig utåt för lite bil häng med goa grabbar! Bloggar senare eller imorgon!

Fika

Hehe gud vilket liv det blev för att jag la upp en sån bild? Tänker därför svara på eran fråga, nej han är inte min pojkvän!


Mathias som han heter, åkte för två timmar sen så nu ska jag mysa med fika med hela familjen! Är grymt trött så vi får se vad som händer ikväll, bloggar senare!

Myyyyser

Ligger och myser med snyggingen, bloggar imorgon!


Kvälls prat

Ligger i sängen med ett skönt täcke över mig och Jesper på andra sidan av tråden, så himla söt är han! Babblar om att han är deprimerad för att han köpt fel godisar. En stor fet puss i pannan borde han ha asså!

Kom nyss hem

Slutade kl 1 så då drog jag och träffade Adam och massa andra på Rimini och sen fikade vi på stan, mys pys, nu ska jag slå på en film för jag är förbannat trött! Bild på mig och pappa. HEHE

nadinnbernstrom @ instagram


Säng häng

Ligger och pratar med Jesper. Ska snart sätta på en film och förhoppningsvis somna till den! Godnatt.

Sitter i skolan

Orkade inte blogga igår, gymmade och simmade efter skolan, sen drog jag hem och sov. Va verkligen så himla trött. Nu sitter jag i datasalen och skriver på en Historia uppgift som skulle vart inlämnad för en vecka sen, måste fixa klart den innan imorgon eftersom dom sätter betygen då! Efter skolan ska jag gymma och sen SOOOOVA! Fyra år gammal bild på mig !

Trött!!

Sov två timmar,roligt att man är trött som fan när man står på första raden i lucia tåget, känner mig sååå pepp asså. Fy!


Hemma

Hade en jätte mysig kväll med bowlig,dans och mycket mys! Bilder kommer upp imorgon. Nu ska jag sova, ska vara i skolan kl sju..LUCIA!

Hemma hos Sejla

Åt lunch med Jonathan idag han bjöd mig,fett gulligt, Inda hängde även med.
Efter skolan drog jag hem och hämtade lite saker och sen drog jag till Rasmus och pratade med honom, sen bar det av till Sejla där även Elin var. Vi ska dra till Bränna Krut ( ett disco ) för att uppleva alla minnen igen, från när vi vann talangjakt osv! Tror att jag bloggar när jag kommer hem, om jag orkar!

Några av alla bilder från gårdagen


@Home

Kom precis hem, har haft den underbaraste helgen på länge! Aldrig varit så glad som jag är nu. Jag och Linnea låg bara och dega till kl sex idag, då drog jag till Rasmus och pratade med honom och kollade film, nu ska jag hoppa in i duschen och kolla på julkalendern,hehe! Bilder från helgen kommer upp när jag har duschat!

Hahah gud vilken Lördag

Det som hände i denna lägenhet stannar här kan jag lova, mer säger jag inte! Tobias och Joel kom hit vid typ åtta så kolla vi på tv och myste, sen gjorde vi annat och det tänker jag inte skriva här! Dom åkte vid ett och då kom Mathias hit och sov med mig medans Linnea fick ligga forever alone i sängen. HEHE! Nej men roligaste och mysigaste Lördags kvällen/natten på länge. Bilder kommer upp när jag är hemma sen ! En gamal bild på mig och Linnea, ett och ett halvt år gamal!

Bästa Lördagen kan jag lova

Ska åka och hämta upp Mattias nu så ska vi dra till Maxi och handla lite,sen skjutsar jag hem honom och drar till Linnea och där fixar vi oss! Sen får ni inte veta mer. Uppdaterar senare!

Underbar fredag kväll/natt

Jag drog ju somsagt och hämtade Tobias så åkte vi och mötte upp Joel, Sonny, Martin, Emma och Fanny! Och bara snacka ett tag sen drog vi till donken och åt och bytte även bil så vi åkte med Jimmy och Hampus. Så jag hade två dyngraka vid sidan om mig, haha så kul. Men det blev bara att dra runt och prata med folk osv. Jätte mysigt. Nu vaknade jag nyss och jag håller typ på att dö, har sån himla träningsvärk,fyy! Men men..Ska äta frukost nu och sen tror jag att jag skulle åka och träffa Jim och Filip men vi får se hur det blir med det! Uppdaterar senare. Jätte dåliga bilder men det är iallafall Tobias, jag och Joel!

Trött som vanligt

Efter skolan drog jag och Elin till stan och fikade tills vi mådde illa, sen kom Filip dit en stund så vi satt och prata. Hinner inte skriva så mycket för jag måste åka nu, ska hämta upp Tobias så ska vi träffa Joel och Sonny. Kanske bloggar från mobilen senare ikväll!

Mys pys

Idag efter skolan blev det att träna med Jonathan. Har redan träningsvärk,hehe! Sen åkte jag och hämtade upp Elin och vi drog oss in mot stan på tomtenatta och mötte upp Mattias och Philip. Dom va ju lagom saknade eftersom jag inte träffat dom på länge så det va mysigt. Vi fikade,kollade kläder,smink och julklapp till Mattias lillebror. Nu kom jag nyss hem så jag myser ner mig i soffan bredvid mamma med NO pappret i handen och ett glas Oboy!

grr på honom!


Soooooooova

Pluggat klart på tekniken nu efter att ha myst med mamma framför tv:n hela kvällen,pratade även med Jesper igen och det blev som tur är ett kortare samtal ikväll med tanke på att jag verkligen måste sova.. Yr för att jag är så trött. Så godnatt på er!


Typ synd om mig

Trött som satfläsk är jag! Fyfasen, skulle absolut gått och lagt mig tidigare men jag pratade ju i telefon och det är liiite roligare än att ligga och försöka sova. Men men, inatt ska jag verkligen lägga mig tidigt,eller oj jag mena ikväll.


Bra Nadinn

Skulle sova tidigt men neee så blev det inte.låg och kolla på tv och prata med Jesper istället.Men nu ska jag banne mig sova,så godnatt ännu en gång!


Godnatt alla sötnosar!


Känner att det är dags att blogga lite

Idag blev det fika med Sejla på stan och sedan träffa jag Filip,Adde,Albin och Sami en stund,vi pratade bara lite. Nu ska jag plugga,städa och duscha. Sen blir det mys med mamma!

Dåliga bilder tagna med iphone4