Nadinn's blogg - Nadinn's blogg -

ska göra om bloggen!

ska göra om bloggen,vet bara inte hur,aja det märks väl.just nu är jag grymt trött,ska försöka lägga mig jätte tidigt idag,vilket inte kommer gå så bra..idag drog man till stan och fikade med emma,nellie,stina och lisa.måste påpega att jag vill tillbaka till zakyntos..

orkar inte blogga så mycket

har mycket att göra just nu och är väldigt trött men jag ska göra mitt bästa för att uppdateringen inte ska bli för dålig!

skulle bara vilja säga..

du är perfekt som du är, du bättre än vad du själv ser dig som.
du vill bara andras bästa och ser inte hur du själv sjunker ner,
det finns gränser som du inte ser, du är värd något mycket bättre..
jag vet hur svårt allting är, allting verkar meningslöst,
men jag lovar dig, du ska få lära dig att le igen.
tiden läckar alla såren, även dina sår.
Så många gånger man tänker ge upp hoppet men ändå gör
man det aldrig, det är för att du är inte färdig här än, du har mycket mer att leva för.
men du vill bara inte se det, din styrka har bara blivit svagare..
men du lär dig med tiden, du hittar nya sätt att leva på.
livet är som en gå  balansgång, lättare om någon går brevid,
och jag lovar dig, jag ska gå brevid dig hela vägen.
jag älskar dig honey / ninni






hos sofia!

haha förlåt för dålig uppdatering..har helt glömt bort att blogga!men jag har haft en bra vecka,speciellt idag.nu komme snart några hit.ska försöka att blogga snart igen och inte glömma bort bloggen,hehe..!

åker till dansen nu!

nu ska jag dra och dansa,tror inte att jag orkar blogga sen,kommer nog hem rätt så sent och då måste jag duscha och plugga!nytagen bild.

sofia här som vanligt då,hehe!

sofia kom nyss hit och när hennes pappa ska åka härifrån så åker han ner i diket,haha..så nu ska vi gå ut och greja med det!

kom nyss hem från sofia!

ja,vi har haft en jätte fin dag!tack gumman,nu är jag jätte trött men ska inte lägga mig,för jag ska sitte uppe och snacka med en.bloggar mer imorgon.fick bli en bild på mig och älskade ninni

hos sofia

idag träffade jag en saknad person och det va grymt skönt..!nu är jag hos sofia och vi ska dra och va med några så det blir nog ingen uppdatering ikväll

kom nyss hem från nellie!

idag vart det en sväng på stan med stina,fanny,emma och nellie,jag köpte ett linne och vi fikade,sen drog jag och nellie hem till henne en kort sväng och nu är jag hemma,grymt trött är jag,efter en hel vecka i skolan med feber,inte okej..men jag får vila ut mig nu under helgen(vilket jag inte kommer göra eftersom jag har mycket planerat)men jag borde egentligen..ikväll blir det att chilla hemma framför tv:n med taccos!det gillas!

hatar att vara förkyld,usch!

usch jag får damp!hatar att vara sjuk men nu råkar jag vara det..feber,ont i halsen och kroppen.nadinn hatart!men får väl palla mig till skolan imorgon ändå,för man hamnar så himla mycket efter annars och det gillas inte,gud vad jobbigt..!nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova för jag är trött.

ninni är här !

kom nyss hem från sofia efter att ha vart med henne fredag-måndag,hehe nu är jag med ninni vi ska äta nu.jag är grymt trött så det blir att lägga sig tidigt!

soffan gästbloggar yeah

men tja!
nadinn är lat, hon orkar inte blogga, hihi
så skriver väl lite, min lilla nadinn sov här igår,
sover även här inatt med, haft det fett underbart osv,
hon gör verkligen min dag,
vi går väl och lägger oss när som
trötta cheyor vetni, för första gången
har vi faktist bestämt vad vi ska göra imorgon,
i förväg och allt, yeaah (y)!
jajajaja jag vet att ni bryr er, nemen
godnaaattt

http://zofiiiaah.blogg.se <- - - - - där har ni mig!

gårdagen va helt underbar!

först kom ninni hit och vi hade det kul som vanligt,sen drog hon hem och så kom mina två gulle pluttar och vi hade det jätte mysigt,tittade på sunes sommar och allt,hihi!sen drog dom vid tolv tiden och då pratade jag med rasmus i telefonen till klockan två,då la jag mig!en bild på en av gulle pluttarna och mig!

tårta på jobbet,inte dåligt!

idag bjöd jag på tårta eftersom det va sissta dagen..det känns sorjligt för jag har trivts så bra där..både med arbetssysslorna och med arbetskamraterna,underbar prao!men nu är den över,kom hem för nån timma sen,slutade klockan två idag,men stannade ett litet tag och bara satt ocg prata med som,jag ska besöka dom nästa lördag!

godnatt♥



kom nyss hem,nellie är med!

kom nyss hem,fick sluta klockan två idag,så himla skönt,vi sitter och tjockar oss med marabou mjölk choklad.fett gött asso!ikväll vet jag inte vad som händer,vill att min älskling ska komma!men det tar nog ett tag tror jag!

slapp dag som bara den,hehe!

mer tänker jag inte säga men denna jobbdag va väldigt lugn,haha!ninni har vart här idag men hon åkte nyss,alltid lika mysigt att vara med henne,nu ska jag träna,äta ocg sen duscha

kom nyss hem

kom precis hem från praon!vart en jätte bra dag,nu är jag grymt trött så ska träna och sen vila lite(sitta vid datorn)haha..nytagna bilder!

prao nu då,så har lunch!

denna vecka praoar jag på fastighetsbyrå,nu har jag lunch,har inte så mycket att säga men jag trivs här iallafall!

nellie är här

nellie och jag kom nyss hem,från ett lyckat disco,tjäna mycket cach!(stavning)nu ska vi glo på film,imorgon ska jag dansa med sofia
(sjukt gammal bild på mig och nellie)

ninni drog nyss..jag älskar henne!

ja hon drog nyss,vi hade det jätte mysigt,sjöng och pluggade med musik till det också såklart,har saknat henne mycket..nu ska jag träna,plugga duscha,prata i tele med två stycken och sen sova,hehe!

väntar på ninni,min piff!

sitter och försöker plugga och väntar på ninni som är påväg,hon är snart här,ska bli grymt kul!

mycket att göra tyvärr!

har mycket med skolan just nu..ska börja plugga no nu,har gjort matte och engelska,sen ska jag träna lite,jag är grymt trött,skulle vilja sova men ne det har man inte tid med nu för tiden!

har mycket att göra!

förlåt att jag inte bloggat så mycket,men det är mycket i skolan just nu,så bli inte arg på mig om det är dålig uppdatering,igår va jag med edvin och vi myste bara,idag va det skolan och nu ska jag äte och plugga..har matta prov,engelska glosor och no läxa tills på fredag,men no läxan är typ stort som ett prov,så himla jobbigt!typ grymt gammal bild..då man hade piercing och underbara vänner,