Nadinn's blogg - Nadinn's blogg -

Hatar!

Hatar hur inläggen blir när man uppdaterar från mobilen,men men,inget att göra något åt.. Ligger just nu i sängen och kollar på tv, idag shoppade jag lite till min bil tillsammans med Patricia! Måste lista för ikväll är duscha och läsa!

Grymt segt i skolan

Sitter i skol korridoren och väntar på NO.. Ska till donken med Inda på lunchen sen, det blir gott! Annars har jag inte mycket annat att berätta, vardagslivet är inte roligare än så!


Trött!!

Gud vad trött jag är efter en hel skoldag, får ta och plugga, glo lite tv och sen sova, blir ju en lång dag imorgon också! Idag har jag inte gjort mycket, åkte hem till Patricia ett tag och sen hem! Btw så får jag inte upp nån bild på bloggen just nu,vet inte om det är internet,datorn eller Blogg.se som krånglar. Får försöka senare!

Säng häng

Ligger i sängen just nu,ska gå till skolan imorgon efter att varit sjuk i en och en halv vecka,vilken press jag har på mig..Men det fixar sig nog!

 


Lite Spanien

Kommer lägga in lite bilder från Spanien nån gång ibland på bloggen framöver,OBS dom flesta kommer vara oredigerade och de är tagna med D3100 och orginal objektivet 518-5