Nadinn's blogg - Nadinn's blogg -

Härlig dag!


Gick i skolan till halv tre då jag drog hem och åt, sen åkte jag och gymma med Therese. Nu ligger jag hemma i sängen och kollar tv, är jätte trött. Bilderna blev sjukt suddiga när jag laddade upp dom..
 

Livet rullar på som det ska!

Har inte mycket att blogga om, går i skolan varje dag och umgås med min fina och mina vänner på fritiden!

Bra kväll!

Igår blev det att åka till Mantorp-Linköping-Mjölby. Med Pontus och två härliga grabbar, vi hade det jätte roligt. När vi släppt av dom åkte vi in till Motala och skjutsade Robert, sen åkte vi hem till mig och la oss i sängen och tittade på Disturbia, den va jätte bra och jag hade en jätte mysig och underbar kväll med min fina. Vaknade upp på hans axel i morse, men han va tvungen att åka hem.. Han skulle mecka 745a, min duktiga pojke! Nu ska jag hoppa in i duschen och förmodligen åka och träffa Kim efter det. Men jag ska hem tidigt och sova eftersom det är skola imorgon.. Bara att vänja sig med det.. Bilderna nedanför är på min vackra mamma!

Slapp dag!

Idag har jag bara suttit ute i solen och tagit det lugnt, underbar dag. Ikväll ska jag kolla på film tillsammans med Pontus.

Helg!

Gud så skönt med helg. Ligger i sängen och kollar på tv med en polkagris i handen. Började kl 9 idag och slutade halv 11, vi kollade bara på en dålig film så enligt mig kunde vi lika gärna varit lediga. Lite senare idag kommer Pontus hit så åker vi till Rix fm festivalen i Linköping med mer trevligt folk, han sover även hos mig inatt. Bilden nedanför är en gammal fest bild från i våras!

Bodaborg

Kom precis hem från bodaborg, vi som går på lärling fick åka dit. Det va jätte roligt! Nu ligger jag i sängen framför tv:n och väntar på att maten ska bli klar. Sen ska jag kolla film och försöka sova, börjar halv nio imorgon för att vi skulle få skåps nyklar så jag måste orka upp!

Slutade skolan kl 11!

Började skolan kl 9 idag och slutade kl 11, grymt skönt. Så nu är jag hemma och äter sen så skjutsar mamma mig till Pontus. Bloggar när jag kommer hem!

Första dagen på gymnasiet!

Första dagen på gymnasiet va faktiskt väldigt bra, vi har dock inte börjat med lektioner, det gör vi nästa vecka. Efter skolan åkte jag hem till Cecce och umgicks med henne, efter det åkte jag in till stan och fikade med Patricia och efter det åkte jag hem till Janina. Har haft en jätte bra dag. Just nu ligger jag i sängen och kollar på 2 ½ man med chips och energi dricka. Fett gött!


Sova!

Idag har jag varit med Pontus hela dagen, jätte mysigt.. Men imorgon börjar ju skolan, kl halv 10.. Så nu måste jag verkligen sova. Bild på Emma, mig, Fanny och Klara!

Keep it loud!

Va i Linköping igår på keep it loud med Otto, Tom och Linda. Träffade massa folk där, det va jätte kul. Norlie & Kkv spelade och vi hade supit påvägen dit så det va jätte härligt. Har lite mobil tagna bilder från igår som jag kan lägga upp men det hinner jag inte nu så jag uppdaterar senare! Här kommer en bild på min fina katt Simba!


Chill kväll!

Blev att va med Pontus, Lillen, Simon och Tompa, helt ok kväll. Nu ska jag och Pontus lägga oss i sängen och kolla på film. Bloggar imorgon!

Mys på stranden och nattbad!

Här kommer lite bilder från igår kväll/natt. Hade en underbar kväll med fina vänner!






Glass med familjen!

Åkte iväg med familjen och åt glass förut idag, grymt mysigt och jätte gott. Älskar mjuk glass och vädret va perfekt!

Underbart väder!

Kom precis hem, gick upp (redan) vid tio i morse då jag märkte hur fint väder det va. Eftersom Pontus bor ute på landet så gick vi ut i trädgården och bara chillade i det fina vädret, helt sjukt vad fint det är på landet. Nu ska jag åka och laga mat till morfar igen. Efter det blir det förhoppningsvis att sätta sig på stranden och bara ta det lugnt i det fina vädret med en fin vän!

Helt ok dag!

Efter att jag va med Cecce blev det att ta en långpromenad med Janina och handla night cream och eye cream. Sen åkte jag in på nostalgikvällen i Vadstena med Joel, Patrik och Markus. Och nu kom jag precis hem, har haft en jätte bra dag och kväll, så nu återstår det bara att Pontus ska komma och hämta mig. Han slutar jobbet kl tolv så han är väl här snart, ska packa lite och tvätta bort sminket innan, sen drar jag!
Här är två bilder på mig när jag har mittbena, tycker inte alls att jag passar i det tyvärr..

Nyvaken

Vaknade nyss av att Cecce sms bombade mig så jag ska snart åka till henne och umgås lite. Men innan det ska jag laga mat med min fina morfar som är här. Ikväll kommer även Pontus och hämtar mig så sover jag hos honom!

Mysig dag!

Kom precis hem. Minigolfen gick sjukt bra för Janina som fick 74p, haha! Efter minigolfen drog jag, Janina och Sandra ner till stranden och åt glass, sedan åt vi mat och träffade Jonte. Runt tolv började vi kolla på film och nu kom jag som sagt nyss hem. Ligger i sängen och kollar på sex and the city! Bilden nedanför är iphone tagen, dock tycker jag att den blev ovanligt fin. Hatar iphone kameran egentligen!

Minigolf

Nu drar jag mig till stan för att spela minigolf med Janina, Sandra och Sabina. Efter det blir det nog att träffa Billy för att bara snacka och sen träffa Joel och bara chilla!

Filmmys

Nu åker jag in till stan för att handla godis och titta på film med min bästakompis. Efter det hämtar pontus mig så sover jag hos honom, bloggar imorgon!

bubbleroom.se

Sitter och kollar kläder på bubbleroom.se ! De har så fina kläder så jag funderar på att göra en beställning. Man måste ju köpa in lite härliga höst kläder nu när sommaren börjar ta slut så. Hittade jätte fina toppar, jeans, tröjor och skor där. Jag själv tycker att hösten är oerhört mysig med alla mörka och härliga färger. Hittade massa snygga kläder på bubbleroom.se . Och vet ni vad som är så himla bra? Jo, dom har inte alls dyra kläder, snabb leverans och ångersrätt inom 14 dagar. Så råkar man beställa ett plagg som är i fel storlek är det ju lätt fixat. Jag tycker verkligen att ni borde kolla in deras varor. Ni lär inte bli besvikna. Plaggen här nedanför är de jag föll för mest, funderar på att klicka hem dessa faktiskt, perfekt att ha så här till skolstarten då jag vill vara extra fin. Så klicka er in och kolla på vad dom har att erbjuda, jag själv ska fortsätta kika på deras hemsida efter några snygga kjolar till utomlandsresan, såg att dom hade många snygga!






Åka till mormor och morfar!

Morfar är påväg hit för att hämta mig. För de bjuder nämligen på god mat, är jätte hungrig. Sen runt två-tre ska jag dra och träna. Får se hur det går med mitt ben som jag rivit upp på fyllan, jag får helt enkelt ta det lugnt... Haha!

Fixar med bloggen!

Ligger i sängen med en skål chips, lite marknadsgodis som mamma handlat till mig och kollar på How I met your mother. Plus att jag fixar lite med bloggen, bara lite små saker än så länge och redigerar bilder på min katt. Det kan liksom inte bli bättre. Igår var jag även i Nyköping på kvällen med Pontus, Emil och Andreas. Blev egentligen dubbelbokning då jag för det första lovade dom att hänga med dit samtidigt som jag sagt att jag skulle komma på tjejkväll. Men eftersom jag lovade Pontus först fick det bli Nyköping..



Festligheter

Igår blev det att fira Nicole på hennes fest då hon fyllde 20 år och sedan vidare till Daniel där vi firade Charlie som fyllde 19 år. Det känns i kroppen idag må jag säga, ramlade nog några gånger med tanke på mina blåmärken på benen. Men det var jätte kul, vad mer kan man begära än att få ha sina fina vänner funt omkring sig? Tyvärr har jag bara suddiga iphone bilder från festerna som inte alls är värda att lägga upp så det fick bli tre systemtagna bilder som togs när jag förfesta hemma!

Fina sommarklänningar

Va inne och letade lite efter fina klänningar eftersom jag troligen ska åka utomlands snart, var inne på en massa sidor innan jag hittade denna och jag tyckte inte alls att dom hade något fint att erbjuda.. Men så hittade jag denna sida som har jätte fina klänningar till ett bra pris. Föll verkligen för den svarta klänningen här nedanför, den går ju att använda både på stranden och som fest klänning. De andra två klänningarna är också jätte fina med otroligt härliga färger för en fin dag på stranden. Tycker verkligen att ni borde kika in på deras sida och kolla in vad de har för utbud! Du hittar somsagt deras fina kläder här mylovebasket.com !
Kollade även på deras andra utbud, de har faktiskt väldigt fina kläder i övrigt också, tänkte passa på att beställa lite tröjor till resan och ett par matchande skor inklusive smycken till dom fina klänningarna jag har spanat in!

iphone 4S

Funderar just nu på att köpa en iphone 4S då jag för tillfället bara har iphone 4. Då tipsade min kompis mig om denna sida nymobil.se. De säljer telefonen för ett billigt pris där du kan välja om du vill ha 3 eller telenors abonnemang. Ville tipsa er om det för att jag tyckte det var ett bra erbjudande! Jag är väldigt inriktat på att köpa iphone 4S där ifrån och byta mitt abonnemang då jag tyckte att detta lät mycket bättre än mitt nuvarande.