Nadinn's blogg - Nadinn's blogg -

Helt ok fredag

Efter skolan drog jag och Elin till stan och fikade, sedan släppte jag av henne och hämtade Patricia och vi gled bara runt i stan ett tag. Jag skulle egentligen till Jens fest men jag struntade i det och va med henne, sen efter ett tag åkte vi på efterfest hos Daniel där massa fint folk var, jätte trevligt, men vi åkte hem rätt så tidigt för vi var trötta, slocknade så fort vi la oss i sängen. Och nu ligger jag här i Patricias underbara säng, hehe!! Får se vad som händer idag. Ikväll blir det iallafall bil träff i Mantorp!


Segt

Orkade inte blogga igår, först va jag i skolan, efter det träffade jag Frida, vi åt mat, åkte runt och prata och sen drog vi till linköping med Martin och köpte lite saker till min moppebil. När jag kom hem gick jag och la mig. Har sovmorgon till halv ett men jag vaknade nu.. Blir att besöka gymnasium idag och efter det kanake jag skulle träffa Emma!


Myspys

Igår var jag med Emma hela dagen, idag har jag varit med Tequila och nus ska jag plugga, hatar skolan just nu.


Bilder från i Lördags


Dölja smärtan, ja eller nej?


Fixa rummet

Kom hem runt kl fyra och ser att pappa håller på att fixa i mitt rum, vad glad jag blev! Så det kommer bli jätte fint. Igår hade jag grymt kul, haha bilder kommer upp ikväll. Nu ska jag laga mat IGEN. Sjukt vad hungrig jag är helt plöttsligt.

Seg

Kom precis hem, hade en underbar kväll med mycket fint folk igår, jag sov hos Tobias och Janina hängde även med dit, eftersom Tobias sov så ville inte jag vara ensam. Haha! Nu ska jag äta lite och sen hämta Janina. Kvällen lär bli grym.


Skola!

Står forever alone i korridoren, Tequila kommer snart hit så ska vi snacka. Efter skolan drar jag till Linköping och träffar Jesper!


Saknaden kommer bli stor..

Kom nyss hem, har varit med Anton och Martin, vi snackade och åt pizza. Nu ska jag åka och hämta upp Patricia så drar vi och äter och pluggar. Gud så trött jag är, kom hem klockan två inatt, somnade kl tre och gick upp kl sex, haha smart Nadinn, toppen..

Inte orkat blogga

Igår var jag med Filippa och sen kom en hem till mig vi pratade och myste lite, idag har jag vart med Linnea hela dagen och på kvällen kom han till mig igen, nu kommer snart Martin och hämtar upp mig. Så ska vi glida runt lite och prata, skönt att ha fina vänner!

Dröm bil, ja verkligen !

Toyota Supra


Underbar vän

Har haft en helt underbar dag, den började som vanligt med skola. Efter skolan kom Martin, Alexander och Viktor och hämtade mig, vi drog in till stan och tog en fika. Sen åkte vi bara runt i stan och hade allmänt himla roligt! Älskar verkligen min fina vän Martin, ett hjärta av guld kan jag lova er!
ÄLSKAR DIG FARMOR, HOPPAS DU HAR DET BRA

Ohja, toppen Nadinn!

Det är nu överskotts energin kommer på grunt av att jag legat hemma hela dagen, känns väldigt bra! Kommer inte kunna sova så lär ju vara trött imorgon. Nu ska jag lägga mig i sängen och ringa Jesper. Var ett tag sen jag pratade med honom så det blir bra! Godnatt.
Min skolavslutnings frisyr år 2009 !

Hata livet!

Haha, gud vad jag hatar livet just nu, måste plugga. Martin skulle egentligen kommit hit så skulle vi haft film kväll. Men jag var tvungen att säga att jag inte kan för som här himla Engalska meningarna jag ska kunna. Så nu blir det att plugga, sedan äte och duscha, sen blir det att mysa ner sig med en himlans bra film! (över 1 år gamla bilder)

Slapp dag

Har inte orkat göra någonting, bara legat och sovigt, kollat film och ätit. Det är förövrigt någon som hackat min hotmail. Känns toppen!

Sova:)

Ne nu ska jag allt sova, är så himla trött, anledningen till att jag inte drog ut ikväll va just för att jag skulle plugga och lägga mig tidigt. Och hur gick det? Jo det gick inte alls! Godnatt på er!

Film mys med mamma


Plugg

Igår va jag med Martin på dagen och med Marinette senare på kvällen, sen senare blev det att dra på fest och sedan träffade jag Martin igen, vi åkte runt och pratade lite och efter det åkte jag och hämtade min fina natt gäst, grymt mysig natt! Nu har jag precis skjutsat hem denna fina människa så nu ska jag äta och plugga. Har 33 stycken Engelska meningar som jag ska kunna tills på Tisdag. När jag är klar med det åker jag och tränar och sen blir det att träffa Jesper och kanske även Martin sen senare!

Mysig kväll

Fick en fin kvälls gäst, hade det jätee mysigt, hihi! Nu blir det att sova! Godnatt.

 


Förlåt

Orkade inte blogga igår, jag va inte ens hemma, va hemms hos Tobias först och spelade lite kort och pratade. Sen drog jg hem till Patricia, vi åt mat och sedan åkte vi och köpte tårta och dricka och åkte till Emma. Vi kollade på film. Nu sitter jag hemma hos Fanny. Vi har bakat chokladbollar och pratat! Jätte mysigt. Ska snart åka hem så då laddar jag upp lite bilder, bloggen känns lite tråkig just nu!

Hos Tobias

Orkade inte va i skolan så jag åkte till Tobias, är väldigt trött så kanske somnar..

Trött som satan!

Nu ska jag kolla film och sova, har inte orkar göra annat än att fika med Nellie på stan idag och sedan myst framför tv:n med mamma, är så himla trött, så nu blir det film och sedan sova!

Du vet vem du är♥


Skola igen ...

Då har man börjat skolan igen då, känns sådär..Efter skolan drog man till stan med Stina, Fanny, Emma, Nellie och Sandra, vi kollade kläder och tog en fika på Ströget. Nu ska jag fotografera lite, sen åka ut och träffa Martin och sedan sooova, vilket verkligen behövs! Bilderna från utlandet som jag sa att jag skulle lägga upp kommer på Onsdag!

Mina resor

Tänkte försöka leta upp bilder från dessa resor och lägga upp !
2011- Spanien & England
2010- Turkiet
2009- Grekland
2007- Tunisien
2006- Spanien & Frankrike
2005- Thailand
2004- Domenikanska republiken
2003- Egypten

Film

Precis kollat film med mamma. det var länge sen, gud så mysigt! Nu ska jag själv sätta på Ronja Rövardotter och tänka på den person som får mig gladast! Samtidigt som jag myser ner mig under täcket med chipas och cola, standard!

I Love It


nadinnbernstrom @ instagram

SAKNAR SPANIEN!


Fest

Kom precis hem från en fest, har förövrigt varit med Marinette idag, vi hade jätte roligt, sjukt grym tjej! Nu ska jag ta mig en energi dricka, kexchoklad och dillchips och glo film, kanske blir att träffa en fin person om en stund!

Hemma

Kom precis hem, har verkligen haft två underbara dagar med jätte fint folk! Nu orkar jag inte göra någonting så jag slår på en film och hoppas på att somna rätt så tidigt med tanke på att skolan börjar snart, måste ju vända tillbaka på dygnet!

Lan

Vaknade nyss hemma hos Tobias efter att sovit två-tre timmar, vi va uppe hela natten, jag, Sofia, Joakim, Tobias och Daniel. De spelade och kollade film och jag och Joakim kollade tv!


Kollat film

Vaknade kl 1, då satte jag på en film "Dyngkåt och hur helig som helst" , jätte bra film, nu ska jag sätta upp håret, sminka mig, ta en smörgås och sen åker jag till Emma, vad vi gör vet jag inte. Sånt som märks!

Hemma

Kom precis hem, träffade en jätte fin person och sen hämtade jsg upp Linnea så drog vi och åt Donken och pratade, nu ska jag kolla film och sova!

Tandläkaren, tränat

Imorse åkte jag till tandläkaren och sedan vidare till gymmet för att träna, sen träffade jag Patricia, Emma och Martina på stan, vi åt på Njuta och sen gick vi på stan. Nu är jag hemma, ska snart duscha och träffa en!

Nyårs bilder


Hos Patricia

Är som sagt inte hemma än, berättar om min nyårsafton imorgon, den va underbar!