Nadinn's blogg - Nadinn's blogg -

Sämst på att blogga!

Aldrig bloggat sämre. Men men, haha! Nu ska jag sova och imorgon blir det att träffa Jonathan och planera lite saker, liver rullar på som det ska. Godnatt !

Seg uppdatering

Haft en toppenhelg, jätte roligt oså!

Här äts det bagette ( stavning ) mitt i festen liksom!


Sant, mycket sant!!

Du gör inte allt bra eller helt perfekt. Men för mig duger du, för mig är du mer än bra, du är bäst!


Fin helg med kanon fina vänner!

Av någon anledning så går det inte att ladda upp bilder.. Men jag har haft en rolig helg med fina vänner! Imorgon är det skola igen som vanligt och det suger.

Jätte bra fredag

Hehe min uppdatering suger. Men igår hade jag hur kul som helst och denna vecka har varit jätte bra. Idag blir det att åka och träffa Patricia. Världens finaste tjej! Bild på Frida och mig sen igår.

Inte hunnit blogga

Har knappt någon tid nu för tiden. Men livet rullar på och jag mår bra med en frisk familj och underbara vänner. Just nu ligger jag i sängen och kollar veckans brott. Ska snart sova så jag är pigg imorgon bitti då vi har nationellt prov!


Gud så dålig uppdatering!

Har helt glömt bort bloggen. Men jag har haft en kanon vecka, fredag kvällen blir förmodligen också jätte bra. Som den brukar bli ;) Nu sitter jag i skolan och ska snart ha matte, kul..!


Hata utvecklingssamtal

Idag åkte jag och träffade Kim och Johan efter skolan i garaget, hjälpte dom lite, ska dit imorgon också! Sen åkte jag på utveckligssamtal och det gick bra, efter det fick det bli att fixa min dator och häva hackningen som uppstått av nån omogen människa och nu sitter jag här. Ska snart sätta på en film som vanligt, kan nästan inte sova utan att kolla film längre, heheh!

Bra dag!

Har haft en toppen dag med Fanny, vi tog en fika på stan. Efter det träffade jag Emil och Pierre. Nu blir det att duscha och plugga, vilket jag inte riktigt gillar..

Glömt att blogga!

Har glömt att blogga, men jag har i alla fall haft en toppen helg med underbart folk!